Seminarieprogram

Ett omfattande seminarieprogram - skräddarsytt mot olika målgrupper. Du som besökare får ta del av Trä & Tekniks seminarieprogram helt utan extra kostnad. Ingen föranmälan krävs.

Effektiv träproduktion

Industri 4.0, Internet of Things och molntjänster skapar möjligheter för affärsverksamheten och medarbetarna som aldrig förr. Detta innebär att tekniken som används behöver uppdateras och anpassas efter dessa möjligheter.

Effektiv Träproduktion presenteras föreläsningar och case om de nya möjligheterna för effektivare produktion som finns på marknaden. Hur industrin kan effektiviseras via digitalisering och automation diskuteras bland annat på detta seminariespår.

Framtid i Trä - om träets oändliga möjligheter

Framtid i Trä – Wood Fusion, är seminariespåret med fokus på hur dagens och morgondagens maskiner samt utrustning kan effektivisera produktionen och hjälpa industrin med en effektiv försörjningskedja. Nya material från skogsråvaran som kan omfatta hela spektrat från genomskinligt trä till nya material för klädindustrin.

Bygga i trä - hållbarhet och andra fördelar

Bygga i trä och industriellt byggande är scenen för alla som vill bygga och konstruera i ett hållbart material – här diskuteras framtidens hållbara och effektiva byggande.

Scenen Bygga i Trä kommer att lyfta alla de positiva möjligheter, klimatvinster och lönsamhet byggnader med stommar i trä ger.