Innovation Square

Innovativ Form och Teknik för internationell konkurrenskraft

Interior Cluster Sweden, Science Park i Borås och Svenska Mässan bjuder in till seminarier, monterutställning och en spännande utmaning kring projektet Innovation Square, ett innovationsprojekt riktat mot den svenska möbel- och inredningsbranschen. Projektet för samman kravställare med möbeltillverkare, underleverantörer och forskning.

Vi bjuder in dig att besöka Trä & Teknik-mässan i Göteborg, där Innovation Square presenteras tillsammans med spännande seminarier på Wood Fusion-scenen:

• 28 augusti – Möbelindustrin skapar konkurrenskraft genom digitalisering och industri 4.0
• 29 augusti – Innovativ form och teknik för ökad internationell konkurrenskraft.
• 29 augusti – Utmaningen Innovation Square 2020

Vi ses på Svenska Mässan i Göteborg. Kom och träffa oss i monter D02:12.
VÄLKOMMEN!

Program 28-29 augusti

Alla seminarier är kostnadsfria och mässan har fri entré.

Tävlingen Innovation Square 2020

Interior Cluster Sweden, Science Park Borås och Svenska Mässan bjuder in till utmaningen
Innovation Square 2020 – nytänkande – imageskapande – producerbart – uttrycksfullt.

Är du formgivare eller möbelproducent och har en nytänkande, imageskapande, uttrycksfull idé?
Med innovation square vill vi hitta innovativa produktidéer som kan lyfta möbel- och inredningsbranschen och stärka Sveriges roll på den internationella marknaden. Startskottet för utmaningen går den 29 augusti på mässan Trä & Teknik i Göteborg. Kom och träffa oss på mässan för att höra mer. Ni träffar oss i Interior Clusters monter D02:12.

Alla inkomna idéer kommer att bedömas av en jury. Sista anmälningsdag är 31 januari 2019. Under två år ges de utvalda idéerna möjlighet att inspireras tillsammans med juryn, möbelproducenter och maskinleverantörer för att vidareutveckla och förverkliga sina designidéer.

Innovation Square 2020 pågår fram till Trä & Teknik 2020, då en gemensam kollektion med nya objekt, produkter och innovationer presenteras för branschen i ett seminarieprogram samt på en egen utställning på mässan.

Läs mer om utmaningen på www.interiorcluster.se