Storsuccén fortsätter: intresset för Trä & Teknik 2018 slår rekord!

Framgångarna på årets Trä & Teknik avspeglas i ökningen av bokningar inför nästa mässa: intresset att vara med igen har aldrig varit så stort!
– Vi fick in ett par riktigt stora mångmiljonprojekt på årets mässa, varav det ena var helt överraskande. För oss är det självklart att vara med igen 2018, säger Tommy Christiansen, VD på Böll-Tec.

Redan under årets Trä & Teknik, som gick 6-9 september, bokade ett 30-tal utställare in sig på nästa mässa 2018. Och tillströmningen fortsätter.

Annika Persson är affärsutvecklare på Svenska Mässan i Göteborg:
– Vi har faktiskt redan bokat in sju gånger fler utställare än vid motsvarande tidpunkt för två år sedan, bekräftar hon.
– Intresset är fantastiskt! Vi får mycket uppskattning för vår satsning på att bredda och fördjupa mässans innehåll, att göra den relevant för fler målgrupper. Vi tog första steget på den utvecklingen i år. Steg två tas på nästa mässa 2018, då vi bl.a. gör en storsatsning inom industriellt byggande.

Böll-Tec Maskin, specialister på maskiner för ytbehandling, slipning och lackering, med kontor i Sverige och Danmark, är en av de utställare som valde att boka in sig direkt på nästa mässa 2018.
Dessutom med en stor monter, 260 kvadratmeter.
– Det var ett självklart val för vår del. Nästa år är vi med på Hannover-mässan, men satsningen där är inte lika stor, säger Tommy Christiansen, VD.
– Trä & Teknik i Göteborg den mässa i norra Europa som vi lägger vårt krut på, det är där vi känner att vi får mest valuta för pengarna.

På årets mässa fick man bland annat in två riktigt stora projekt:
– I båda fallen gäller det projekt på över tio miljoner euro, berättar Tommy.
Det ena, som gäller Baltikum, var helt överraskande:
– Vi hade inte gjort någon marknadsföring där, det bara kom till oss på mässan. Dessutom fick vi in tre andra beställningar från de baltiska länderna.
– Att få spontana kunder på det viset hör inte till vanligheterna. Faktum är att vi, även utan de här storprojekten, skulle varit nöjda med utfallet på årets mässa. Nu är vi mer än nöjda.