En certifierad dörröppnare för världen - Häfele Loox

Belysning och ljud i möbler, i samband med Smarta Hem, kan användas för att skapa affärer runtom i världen. Häfeles Loox komponenter är individuellt certifierade för att kunna bemöta alla sorters installationer och användningsområden på den globala marknaden.

Häfele är ett globalt familjeföretag med högkvarter i Tyskland. Det grundades 1932 och levererar idag möbelbeslag, byggbeslag, och elektroniska åtkomstkontrollsystem till möbelindustrin. Häfele utvecklar och producerar hårdvarubeslag och elektroniska åtkomstkontrollsystem i fem fabriker i Tyskland och Ungern och är återförsäljare i över 150 länder.

Häfele har certifierat samtliga komponenter till Loox belysningssystem för att passa alla relevanta och globala marknader. Detta erbjuder kunder säkerhet och flexibilitet, både hemma och i exportindustrin. Eftersom varje komponent har certifierats individuellt, kan möbelproducenter kombinera dem själva enligt kundens önskemål samtidigt som de uppfyller juridiska krav. Loox tillhör den tredje generationens LED-belysningssystem, som tillsammans med dess omfattande produktsortiment av ljud, underhållning och smarta hemkomponenter, öppnar upp för nya möjligheter. Häfeles Connect BLE box och den smidiga Häfele Connect appen ger tillgång till Smarta Hem-applikationer som enkelt kan kontrollera möbelbelysningen samt dess elektroniska beslag.

Häfeles Connect BLE boxes är ”app-viskarna” i Loox-världen. De tillåter kontroll av belysning, elektroniska skjutdörrar och möbellås, via smarttelefoner och/eller surfplattor. Häfele hanterar dessutom för att underhålla utvecklingen av mjukvaran, hantera uppdateringar, m.m.

De kraftfulla 12-Volt och 24 Volt-drivdonen av Loox-systemet är tillgängliga i tre olika prestandaklasser. Den energieffektiva klassen VI är uppfylld, vilket är viktigt för den amerikanska marknaden. Drivdonen kan därför även användas globalt. Alla systemkomponenter är kompatibla och monteras enkelt utan verktyg genom att använda sig av Plug & Play.

Häfele agerar som teknologisk- och utvecklingspartner i branschen. Tillsammans med andra partners från industrin, är experterna inom Häfeles industridivision stolta över att kunna utveckla anpassningsbara lösningar. Varorna plockas och packas för produktion, installationsplatsen, eller direkt för slutkunden.