Utställare

Nordic Ex Technology AB

Plats: B07:39
Nordic Ex Technology AB
Representerat företag visas med en bock
Laddar ...
Inget resultat

Beskrivning

Välkommen till Nextech – Nordic Ex Technology

– Nordens ledande samarbetspartner inom brandskydd för t.ex. tillverknings- och bearbetningssystem, silos ventilationssystem.
Nextech säljer flera av världens mest avancerade brandsskyddssystem och är bl.a. Sveriges enda återförsäljare av gnistdetekterings- och gnissläckningssystem från det världsledande tyska företaget GreCon. 

Vi erbjuder även  explosionsskydd från den internationellt kända tillverkaren RSBP, som ligger bakom några av världens ledande explosionsskyddssystem för industrianläggningar. 
RSBP har mer än 25 års erfarenhet av produktion och utveckling av explosionsskydd inom ett brett spektrum av industrier. Det aktiva systemet upptäcker explosioner så snart de inträffar och minskar skador genom undertryckning och isolering. 
Med RSBP: s produkter i vår portfölj kan vi därmed erbjuda explosionsskydd anpassat efter varje kunds behov baserat på både företagets processer och de material där explosionsrisken finns.

Vi kan hjälpa dig genom hela processen från idé till färdigt system – och kan därigenom höja säkerheten för både ditt företag och din personal.
Läs mer på vår hemsida