Detta hände under Trä & Teknik 2018

Kungen, högaktuella talare och över 220 utställare var på plats - Trä & Teknik blev mötesplatsen alla talade om!

Kungen, högaktuella talare och över 220 utställare var på plats - Trä & Teknik blev mötesplatsen alla talade om!

Upplev mässan på 1 minut

Bilder

Se bilder från Trä & Teknik 2018.

Såhär tyckte våra besökare

”Det vore tjänstefel att att inte åka till Trä & Teknik – jag kommer självklart hit varje gång. Det är en bra möjlighet att se ny teknik och träffa kollegor. Vi har sett grejer som är jäkligt intressanta och som vi säkert kommer att göra avtal med. Här finns alltid fullt med nyheter och möjligheter att träffa kollegor.”
Per-Erik Andersson, Produktionsledning, Rågsveden – Sveden Trä AB


”Trä & Teknik är en väldigt greppbar mässa, och bra om man är i branschen. Vi har kommit hit för att uppdatera oss på teknik och material.”
Jan Isaksson, Produktutveckling, IKEA of Sweden


”En väldigt trevlig mässa med stor variation. Vi är här för att titta på material och vad som är nytt inom området. Vi tittar på det som är intressant jobbmässigt. Detta är absolut en bra mässa, och det samlas många intressenter från olika områden i branschen. Vi tittar, knyter kontakter och beställer provmaterial.”
Visare Zeqiraj, Produktutveckling, Volvo Cars Corporation

Såhär tyckte våra utställare

“Vi gjorde ovanligt många affärer på årets mässa. Vårt företag är världsledande på CNC-styrda fräs- och borrmaskiner och vi sålde inte mindre än fem maskiner, till ett värde av sju miljoner kr, direkt på mässgolvet. Det hade vi inte räknat med, köpprocesserna är ofta långa. Dessutom fick vi kontakt med en lång rad nya potentiella kunder. Årets mässa höll hög kvalitet, vi uppskattade seminarierna som lyfte byggandet i trä. Jag fick också möjlighet att tala direkt med bostadsministern, vilket förstås var positivt.”
Per-Axel Noryd, Norden-chef, Biesse


“Vi har varit med på mässor i över 20 år, men har aldrig upplevt en bättre mässa än i år, den har varit alldeles fantastisk. Vi har haft ett otroligt tryck i montern. Vår målgrupp är stora industrikunder inom kök och bad, kontor samt inrednings- och snickerifirmor. Vi träffade alla vi hoppades att träffa här på mässan. Det är imponerande att alla i näringen sluter samman på det här sättet, det berikar mässan och skapar intresse för en större publik.”
Bo Holmlind, VD, Theofils


“För ett litet företag som vårt, vi håller till i Forssa utanför Hudiksvall, var det ett stort steg att för första gången medverka på Trä & Teknik. Men det visade sig vara ett bra beslut, vi är jättenöjda. Framförallt ville vi visa marknaden vår produkt, värmebehandlat trä, som nyligen blev Svanen-märkt. Det har samma egenskaper som tryckimpregnerat, men är alltså mer miljövänligt. Vi har haft fullt upp hela dagarna och träffat många potentiella kunder.”
Gustav Åström, VD, Heatwood