"Vi ser fram emot att få nätverka"

Efterfrågan på smarta lösningar för källsortering och avfallshantering har aldrig varit större.
– Vi ser en tydlig trend som pekar på att våra produkter är högst relevanta och intressanta för branschen, säger Anders Vingeborn, VD för IMA Norscan, återkommande utställare på Trä & Teknik.

IMA är marknadsledande i Skandinavien när det gäller system för källsortering och avfallshantering i köksmiljö. Dessutom erbjuder man innovativa förvaringsystem för garderober och skåp.
– Efterfrågan har varit otroligt stark de senaste åren, i kombination med att vi tagit fler marknadsandelar. Den sammantagna effekten blir ju en stark tillväxt, konstaterar Anders Vingeborn.

Han ser störningarna i leveranskedjan som den största utmaningen.
– De ökade ledtiderna är en högst påtaglig utmaning för oss. Det har varit så en längre period och är inte över på något sätt.

Han märker också en extrem förändring gällande prisbilden för råmaterial och komponenter.
– Prisjusteringar sker dagligen. Det följer inte tidigare mönster med prislistor, det är helt nya förutsättningar som gäller. Det måste vi både hantera och kommunicera, vilket innebär ett stort merjobb.

Han ser Trä & Teknik som en väldigt viktig mötesplats.
– Vi är ett relationsbaserat företag och upplever en stor längtan efter att åter kunna träffas och nätverka i fysisk form.
– Vi vill jobba nära våra kunder och prata om de vardagsutmaningar som vi alla har. Och samtidigt spåna över framtiden och de möjligheter som ligger framför oss. Därför är den här mässan så viktig för oss.

Kostnadsfri entrébiljett till Trä & Teknik

Registrera dig kostnadsfritt till Trä & Teknik 2022 redan idag.

Kostnadsfri entrébiljett