Varför besöka Trä & Teknik?

För alla som arbetar med och använder trä

Nordens enda mötesplats som samlar alla som utvecklar, driver och arbetar med trä på ett omfattande sätt. Det här är platsen för dig som vill kapitalisera på de spännande möjligheter som den blomstrande marknaden av träprodukter erbjuder. Få inspiration från branschens ledare och experter inom tre spännande områden: Effektiv träproduktion, Bygga i trä och Framtid i trä.

Uppdatera dig inom ny teknik, hitta de mest effektiva lösningarna och få inspiration från hur andra företag, stora som små, tar sig framåt på marknaden. Framförallt pågår här diskussioner om träets möjligheter och framtid tillsammans med nyckelpersoner inom alla branscher som på något sätt använder trä. Nätverka med kollegor i branschen som har mött liknande utmaningar, lär dig om digitaliseringstekniken som tar din verksamhet till nästa nivå.

4 anledningar till att besöka Trä & Teknik

Få inspiration och idéer som effektiviserar din produktion och bidrar till ökad lönsamhet!
Här finns branschens experter på plats för att ge konkreta tips och råd till små och stora företag.

Kläm och känn på de allra senaste produkterna och lösningarna
Fullspäckat mässgolv med branschens ledande leverantörer.

Höj kompetensen på företaget med inspirerande seminarier och case
Tre scener med kunskapshöjande seminarier och case från branschens ledande nyckelpersoner – Effektiv Träproduktion, Framtid i Trä och Bygga i Trä.

Nätverka och få kunskapsutbyte med tusentals kollegor från träindustrins alla delar
Mötesplatsen osar av nytänkande, inspiration och framtidsutsikter – missa inte detta unika tillfälle till erfarenhetsutbyte.

Lönsamhet genom trä, framtidens material

Bygga i trä | Framtid i trä | Effektiv träproduktion

Detta tycker våra besökare

”Det vore tjänstefel att att inte åka till Trä & Teknik – jag kommer självklart hit varje gång. Det är en bra möjlighet att se ny teknik och träffa kollegor. Vi har sett grejer som är jäkligt intressanta och som vi säkert kommer att göra avtal med. Här finns alltid fullt med nyheter och möjligheter att träffa kollegor.”

Per-Erik Andersson, Produktionsledning, Rågsveden – Sveden Trä AB

”En väldigt trevlig mässa med stor variation. Vi är här för att titta på material och vad som är nytt inom området. Vi tittar på det som är intressant jobbmässigt. Detta är absolut en bra mässa, och det samlas många intressenter från olika områden i branschen. Vi tittar, knyter kontakter och beställer provmaterial.”

Visare Zeqiraj, Produktutveckling, Volvo Cars Corporation

Partners

Träcentrum

tmf

Sveriges Träbyggnadskansli

 

Mediapartners